HOME
Grünbauer BV
™  Sterk in staal !  ®
Terug naar de    
vorige pagina
inhoudsopgave

Gevestigd in Diemen

Kernwoorden: doelmatig - ruim - centraal

Grünbauer BV is een veelzijdig en goed geoutilleerd bedrijf. Als up-to-date toeleverancier voor staal­constructie­bedrijven en de staalhandel excelleren wij in flexibiliteit en betrouwbaarheid. De doelmatige inrichting van onze bedrijfshallen staat daar garant voor.


Voorzijde van het bedrijf aan de Venserweg.

Onze bedrijfsvestiging beslaat bijna 2,5 ha, waarvan 1/3 deel bebouwd is. De hallen zijn ruim van opzet, zodat wij ook zeer grote delen eenvoudig kunnen hanteren. In de hallen zijn moderne bewerkingsmachines opgesteld, die ons in staat stellen, de hoogste productie­kwaliteit te garanderen.


Idem, nu gezien naar het noordoosten.

Wij zijn gevestigd op het Industrieterrein Verrijn Stuart in Diemen, bij Amsterdam. Centraler in Nederland kan toch haast niet? Centraal op onderstaande luchtfoto ons bedrijf.


Aan de bovenrand van de foto (de noordzijde) loopt de Weespervaart; aan de linkerrand de Venserweg (entree en kantoren). De weg van linksonder tot rechtsmidden is de Visseringweg (achteringang).

Het transport van (zeer) grote delen kost ons geen hoofdbrekens, dank zij de gunstige ligging en ruime ontsluiting van het industrieterrein Verrijn Stuart. Ook de langste balken vormen geen probleem, en zo hoort dat ook!


Of het nu gigantische getoogde I-balken zijn of van die mooie raatliggers, onder deskundige begeleiding worden ze vlot naar hun bestemming afgevoerd.©     Tel (+31) (0)20 6990300  e-mail info@grunbauer.nl TOP