HOME
Grünbauer BV
™  Sterk in staal!  ®
Terug naar de    
vorige pagina
inhoudsopgave

Onze aanpakKernwoorden: betrouwbaar - kijk op de zaak - flexibel - wakker

Als toeleverancier zijn wij tot de wortel doordrongen van het feit, dat onze activiteiten deel uitmaken deel van UW totaalpakket. Ze zijn een schakel in UW keten. Welnu, de sterkste schakel - daar staan WIJ voor. Niet voor niets is ons motto: Grünbauer, sterk in staal !

De Oostenrijkse filosoof Robert Musil (1880-1942) schrijft in zijn meesterwerk "De man zonder eigenschappen", verschenen in Nederlandse vertaling bij Meulenhof, Amsterdam:

En als je ergens spijt van hebt, dan kun je toch juist daarin de kracht vinden, iets zo goed te doen als je anders nooit tot stand zou brengen. Wat je doet is nooit beslissend, maar altijd pas datgene wat je daarná doet.

Wij voelen ons door deze uitspraak aangesproken. Want, hoe vaak is niet uw leverancier beslissend, maar de toeleverancier die u daarna kiest ....

Grünbauer op de Vakbeurs Toelevering

Betrouwbaar

Wij zijn toeleverancier en daarom komt betrouw­baarheid bij ons op de aller­eerste plaats. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Dat geldt voor afspraken over het leverings­tijdstip. En voor afspraken over maat­voering. En al evenzeer voor afspraken over de prijs.

Kijk op de zaak

Vanuit onze lange ervaring begrijpen wij precies waar u mee bezig bent, wat u wilt. Wij denken graag vanuit onze specialisatie met u mee. Bijvoorbeeld doordat wij de aangeleverde tekeningen nog eens door onze bril bekijken. Waar nodig kunnen wij u adviseren.

Flexibel

In ons 60-jarig bestaan zijn wij bepaald niet vastgeroest. Integendeel. Wij volgen de technische ontwikkelingen in de staalconstructie, de staalverwerking en de staalconservering op de voet. Wij beheersen een breed pakket specialisaties. Enerzijds vind je bij ons prachtige staaltjes computergestuurde techniek; anderzijds beschikken wij nog immer over ambachtelijk vakmanschap. Zeker als het gaat om volume en capaciteit is Grünbauer in Diemen (bij Amsterdam) uw partner in staal.

Wakker ....

Wij zijn klaarwakker en staan open voor alle commentaren op onze presentatie op het Internet. Heeft u opmerkingen? Zend een e-mailtje .... klik op de naam hieronder en uw email-programma opent met een nieuw bericht, keurig aan ons voorgeadresseerd. Eenvoudiger kan toch niet?

©     Tel (+31) (0)20 6990300  e-mail info@grunbauer.nl TOP