HOME
Grünbauer BV
™  Sterk in staal!  ®
Terug naar de    
vorige pagina
inhoudsopgave

Geïntegreerde stalen vloerliggers

Snel, goedkoop en flexibel

Geďntegreerde stalen vloerliggers vormen in combinatie met kanaalplaten (of breedplaten, of een staalplaat-betonvloer) ijzersterke vloeren in de staalskeletbouw. De stalen liggers zijn in de vloer geïntegreerd, dat wil zeggen, ze steken onder noch boven de vloer uit. Kunt u zich de voordelen daarvan voorstellen? Vast wel!

Met geďntegreerde stalen vloerliggers kan uiterst flexibel worden ontworpen en ook gebouwd. En, zeker geen klein voordeel, er kan snèl en economisch worden gebouwd. Gestandaardiseerde hoedliggers zijn voorzien van gestandaardiseerde uiteinden, om een eenvoudig inhangen in de skeletconstructie mogelijk te maken. Ze kunnen naar wens en voorschrift worden getoogd, geconserveerd en van een brandwerende bekleding worden voorzien.

Grünbauer maakt geďntegreerde stalen vloerliggers in alle voorkomende uitvoeringen: hoedliggers, petliggers, SFB-liggers en IFB-liggers.

Enkele beelden uit de productie


Lassen van een hoedligger met evenwijdige lijfplaten op de grote Haane-lasmachine. Bij de eerste doorgang worden één voetlas en één koplas gelegd; bij de tweede doorgang de andere twee langslassen.


Ook voor het lassen van hoedliggers met schuine lijfplaten is de Haane-machine zeer geschikt, zowel bij vlakke bovenzijde als bij verdiept liggende bovenflens.


En weer is er eentje klaar ....


©     Tel (+31) (0)20 6990300  e-mail info@grunbauer.nl TOP