HOME
Grünbauer BV
™  Sterk in staal!  ®
Terug naar de    
vorige pagina
inhoudsopgave

Hitme ® boombumpers

Bescherm de bomen!

Op parkeerterreinen, langs straten, op grachten, feitelijk op alle plaatsen waar verkeer en natuur elkaar ontmoeten, lopen bomen het gevaar beschadigd te worden door achteloos neergezette auto's, fietsen, bromfietsen. Grünbauer's Hitme boombumpers voorkomen dergelijke beschadigingen. Ze zijn er in diverse uitvoeringen om optimale boombescherming te verzekeren.


Stratego

Een echte krachtpatser die alles en iedereen op een afstand houdt! Door de bescherming van één kant zeer geschikt bij enkelvoudige parkeerstroken. Creatief inzetbaar: langs fietspaden, voor winkelwagens, als naambord ....

  TOP

Rondo

Even sterk als de Stratego, kijkt dus niet op van een vrachtauto. Door de bescherming van drie kanten zeer geschikt langs de grachten. Bij kans op vandalisme brengen wij een extra grondplaat aan, direct onder de bestrating.

  TOP

Westermarkt

De constructief lichtere uitvoering van de Rondo. De beste keus als de ruimte beperkt is (marktterreinen, beperkte parkeerruimte langs grachten). Door de lichtere constructie bovendien ideaal voor pas geplante bomen.

  TOP

Westermarkt mini

De nieuwste versie uit de Hitme collectie is een kleine versie van de Westermarkt. Deze Hitme is ideaal in te zetten als bescherming van oplaadpalen voor electrische auto`s.

  TOP

All Round

Het sierlijke zusje van de "Westermarkt". Perfect voor kleine ruimtes en bij jonge bomen. Veel klanten kiezen de All Round vanwege de fraaie vormgeving.

  TOP

Rondom

De beste bescherming voor bomen die van alle kanten worden belaagd. Daardoor een bekende verschijning op openbare parkeerplaatsen waar bomen het zwaar te verduren hebben.


©     Tel (+31) (0)20 6990300  e-mail info@grunbauer.nl TOP